Leesclub winactie

Op Literom en Uittrekselbank vind je meer dan 200.000 recensies, samenvattingen en auteursartikelen. Allerlei middelen die helpen bij de voorbereiding van een leesclub. De afgelopen maand kon jij een enthousiaste leesclub, die regelmatig bij elkaar komt bij jou in de bibliotheek, nomineren! Deze leesclub maakte namelijk kans op een boek en een bezoek van een auteur naar keuze. De winnende leesclub en auteur zijn inmiddels bekend.

Leesclub Bibliotheek Veenendaal ontvangt Mark Stokmans

‘De Leeskring voor Jongeren’ van Bibliotheek Veenendaal heeft onze ‘Leesclubactie’ gewonnen. De leeskring ontvangt dit najaar een bezoek van de Nederlandse auteur Mark Stokmans. Met elkaar bespreken ze zijn roman Land van Echo’s, een  roman over vriendschap, passie en onbereikbare liefde, tegen de achtergrond van de Spaanse Burgeroorlog.

Dit doen zij onder andere door gebruik te maken van de vragen die staan op Literom en Uittrekselbank. Je vindt hier meer dan 200.000 recensies, samenvattingen en auteursartikelen. Allerlei middelen die helpen bij de voorbereiding van een leesclub.

Land van echo's
Leesclubs 1

Over de actie

De winnende leesclub ontvangt voor ieder lid een boek en een bezoek van de schrijver! Met elkaar bespreken zij het boek met vragen die op de Uittrekselbank staan.
We hebben drie Nederlandse topauteurs met drie mooie titels waaruit een keuze gemaakt kan worden. Namelijk;

  • Mark Stokmans – Land van Echo’s
  • Cobi van Baars – De Onbedoelden
  • Valentijn de Heer – Beste mevrouw Eva

De keuze van de winnende leesclub is gevallen op Mark Stokmans.

Nominatieperiode is gesloten

We hebben mooie aanmeldingen ontvangen met uitgebreide motivaties. Het werd ons snel duidelijk dat er veel verschillende soorten leesclubs zijn en dat collega's vinden dat zij nog vaker in het zonnetje gezet mogen worden. We willen iedereen bedanken voor hun nominaties!

Leesclub 2