Educatie

Een leven lang leren

NBD Biblion stimuleert kinderen, pubers én volwassenen om te blijven leren. Bijvoorbeeld met de ondersteuning van Skillsdojo en Bibendo. Met Skillsdojo daag je leerlingen uit in je klas. En met Bibendo kan iedereen zijn of haar eigen game maken. Met deze toevoegingen maak je de lessen nog interessanter voor je leerlingen én kunnen ze de lesstof meteen toepassen.

Onderwijs NBD B
SkillsDojo op school NBDB

Skillsdojo

Wil je leerlingen uitdagen in de klas met leuke trainingen? Skillsdojo neemt kinderen mee op leuke online missies op het gebied van technologie en wetenschap. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een eigen robot ontwerpen, een app bouwen of leren programmeren. 

Naar Skillsdojo

kinderen voor bibliotheek

 Bibendo

Met Bibendo kun je jouw bibliotheek een digitale upgrade geven door middel van mobiele games en virtuele rondleidingen. Met dit platform bereik je jouw doelgroep op een laagdrempelige manier zorg je voor een interactieve ervaring met de collectie en programmering.

Naar Bibendo

Altijd op de hoogte van onze diensten, evenementen en ontwikkelingen?

Via onze verschillende nieuwsbrieven hoef jij niets te missen. Kies zelf welke updates jij wilt ontvangen!

Aanmelden

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken ze met je mee welk product of welke dienst bij je past.

Neem contact op