NOT Beurs 2023
NOT NBDB

NBD Biblion is ook dit keer weer te vinden op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT), de grootste vakbeurs van de onderwijsbranche. Kom je langs bij de stand van NBD Biblion?

Meld je gratis aan

Educatie

Een leven lang leren

NBD Biblion stimuleert kinderen, pubers én volwassenen om te blijven leren. Bijvoorbeeld met de ondersteuning van Skillsdojo en Bibendo. Met Skillsdojo daag je leerlingen uit in je klas. En met Bibendo kan iedereen zijn of haar eigen game maken.

Educatie Bibliotheek
SkillsDojo starten

Skillsdojo

Wil je als bibliotheek je jonge bezoekers uitdagen met leuke trainingen? Skillsdojo neemt kinderen mee op leuke online missies op het gebied van technologie en wetenschap. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een eigen robot ontwerpen, aan de slag met kunstmatige intelligentie, een app bouwen of leren programmeren. 

Naar Skillsdojo

Bibendo NBDB

Bibendo

Met het online platform van Bibendo maak je als bibliotheek je eigen serious games die perfect aansluiten op je collectie en programmering. Met deze nieuwe manier van leren bereik je je doelgroep op een laagdrempelige en interactieve manier.  En wist je dat je ook gebruikt kunt maken van games die al ontwikkeld zijn door andere bibliotheken?

Naar Bibendo

Altijd op de hoogte van onze diensten, evenementen en ontwikkelingen?

Via onze verschillende nieuwsbrieven hoef jij niets te missen. Kies zelf welke updates jij wilt ontvangen!

Aanmelden

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken ze met je mee welk product of welke dienst bij je past.

Neem contact op