Bibliotheek

Alles wat je nodig hebt voor in je bibliotheek

NBD Biblion selecteert en beschrijft een breed aanbod (nieuwe) titels en levert deze in een uitleenklare versie aan bibliotheken. Deze media (boeken, dvd's, blu-rays, cd-roms en daisy-roms) zijn geschikt voor jarenlang gebruik.

Download onze prijslijst

Selectieservice

Collectie diensten bibliotheek

Als bibliotheek wil je een collectie die aansluit bij de vraag van je lezers. We selecteren en beschrijven een breed aanbod (nieuwe) titels. Denk hierbij aan boeken, cd’s, blu-rays, dvd’s, cd-roms en daisy-roms.

Bibliotheekboek

De bibliotheekboeken van NBD Biblion zijn geschikt voor jarenlang gebruik en meteen klaar om uitgeleend te worden. Je bestelt een compleet boek met alle benodigdheden.

Media aanbod

NBD Biblion levert niet alleen boeken voor bibliotheken. We hebben bijvoorbeeld ook cd’s, dvd’s en blu-rays. Net zoals bij de boeken selecteren we deze ook vooraf zodat je meteen weet wat je bestelt.

Databanken bibliotheek

Op zoek naar betrouwbare recensies of uittreksels? Dan ben je hier op de juiste plek. Onze databanken bevatten een schat aan waardevolle informatie.

Promotiemateriaal

Met het promotiemateriaal kun je de producten in de bibliotheek onder de aandacht brengen. Met dit materiaal valt je product meer op, of het nu om een boek gaat of een campagne.

Opbergmateriaal

We leveren opbergmateriaal voor boeken, overige media en campagnematerialen. Zo zorgen we ervoor dat producten nog langer mee kunnen.

Altijd op de hoogte van onze diensten, evenementen en ontwikkelingen?

Via onze verschillende nieuwsbrieven hoef jij niets te missen. Kies zelf welke updates jij wilt ontvangen!

Aanmelden

Het laatste bibliotheek nieuws

Bookarang Summer School 2022

Bookarang Summer School

Ook deze zomer kan je vanuit huis deelnemen aan de Bookarang Summer School, editie 2022! Voor iedereen werkzaam in de bibliotheek die zich bezighoudt met leesbevordering en leesplezier. In een
Lees verder
Grote Vriendelijke Presentatiewedstrijd

De Grote Vriendelijke Presentatiewedstrijd

De zomervakantie, het moment waarop bibliotheekleden op zoek gaan naar mooie kinderboeken. De Grote Vriendelijke Podcast wil ze daar, samen met bibliotheken, graag bij helpen. Ze hebben daarom
Lees verder
Het Nationale Voorleesboek

Actie Het Nationale Voorleesboek

Bestel exclusieve verhalenbundel en ontvang twee gratis exemplaren! Op vrijdag 7 oktober vindt de tiende editie van De Nationale Voorleeslunch plaats. Om dit jubileum te vieren, bundelt de
Lees verder
Educatie Bibliotheek

Educatie

NBD Biblion stimuleert kinderen, pubers én volwassenen om te blijven leren. Bijvoorbeeld met de ondersteuning van Skillsdojo en Bibendo. Met Skillsdojo daag je leerlingen uit in je klas. En met Bibendo kan iedereen zijn of haar eigen game maken.

Lees meer over educatie

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken ze met je mee welk product of welke dienst bij je past.

Neem contact op