Bibliotheek

Alles wat je nodig hebt voor in je bibliotheek

NBD Biblion selecteert en beschrijft een breed aanbod (nieuwe) titels en levert deze in een uitleenklare versie aan bibliotheken. Deze media (boeken, dvd's, blu-rays, cd-roms en daisy-roms) zijn geschikt voor jarenlang gebruik.

Download onze prijslijst

Selectieservice

Collectie diensten bibliotheek

Als bibliotheek wil je een collectie die aansluit bij de vraag van je lezers. We selecteren en beschrijven een breed aanbod (nieuwe) titels. Denk hierbij aan boeken, cd’s, blu-rays, dvd’s, cd-roms en daisy-roms.

Bibliotheekboek

De bibliotheekboeken van NBD Biblion zijn geschikt voor jarenlang gebruik en meteen klaar om uitgeleend te worden. Je bestelt een compleet boek met alle benodigdheden.

Media aanbod

NBD Biblion levert niet alleen boeken voor bibliotheken. We hebben bijvoorbeeld ook cd’s, dvd’s en blu-rays. Net zoals bij de boeken selecteren we deze ook vooraf zodat je meteen weet wat je bestelt.

Databanken bibliotheek

Op zoek naar betrouwbare recensies of uittreksels? Dan ben je hier op de juiste plek. Onze databanken bevatten een schat aan waardevolle informatie.

Promotiemateriaal

Met het promotiemateriaal kun je de producten in de bibliotheek onder de aandacht brengen. Met dit materiaal valt je product meer op, of het nu om een boek gaat of een campagne.

Opbergmateriaal

We leveren opbergmateriaal voor boeken, overige media en campagnematerialen. Zo zorgen we ervoor dat producten nog langer mee kunnen.

Altijd op de hoogte van onze diensten, evenementen en ontwikkelingen?

Via onze verschillende nieuwsbrieven hoef jij niets te missen. Kies zelf welke updates jij wilt ontvangen!

Aanmelden

Het laatste bibliotheek nieuws

Standing orders abonnement voor je bibliotheek

Standing Order-abonnementen 2022

Al geruime tijd bieden wij Standing Order-abonnementen aan. De abonnementen bestaan uit selecties van de ‘beste’ en meest veelbelovende titels die op de boeken(inkoop)beurzen worden aangeboden
Lees verder
Team van Aura met Nina Nannini algemeen directeur van NBD Biblion

NBD Biblion wil met overname Aura ontlezing leerlingen tegengaan

Door het collectie-aanbod, uittreksels en leesadviezen van NBD Biblion te combineren met de handige bibliotheek-software, de Library App en leerlingen-reviews van Aura worden scholieren gestimuleerd om te gaan lezen.
Lees verder
Boeken

Productieschema distributie elektronische bestanden voor 2022

Bijgesloten het productieschema distributie elektronische bestanden voor 2022. In dit schema zijn naast data voor de ai-week ook de data voor Express-bestanden en de Standing Orderbestanden
Lees verder
Educatie Bibliotheek

Educatie

NBD Biblion stimuleert kinderen, pubers én volwassenen om te blijven leren. Bijvoorbeeld met de ondersteuning van SkillsDojo en Bibendo. Met SkillsDojo daag je leerlingen uit in je klas. En met Bibendo kan iedereen zijn of haar eigen game maken.

Lees meer over educatie

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken ze met je mee welk product of welke dienst bij je past.

Neem contact op