Ontvang een schrijver in jouw bibliotheek!

Op Literom en Uittrekselbank vind je meer dan 200.000 recensies, samenvattingen en auteursartikelen. Allerlei middelen die helpen bij de voorbereiding van een leesclub. Ken jij zo’n enthousiaste leesclub die elke maand bij elkaar komt bij jou in de bibliotheek? En lijkt het jou leuk om hen te verrassen met een boek en een bezoek van een auteur? Nomineer deze leesclub dan nu!

Leesclubs 1


Hoe werkt het?

De winnende leesclub ontvangt voor ieder lid een voorkeursboek en een bezoek van de schrijver! Met elkaar bespreken zij het boek met de vragen die staan op Uittrekselbank.

Binnenkort maken we hier bekend welke boeken en dus auteurs meedoen aan deze winactie! Eind juli maken we de winnende leesclub bekent.

Wil jij een leesclub nomineren?

Ken jij zo’n enthousiaste leesclub die elke maand bij elkaar komt bij jou in de bibliotheek? En lijkt het jou leuk om hen te verrassen met een boek en een bezoek van een auteur? Nomineer deze leesclub dan nu!

Laat ons weten waarom juist deze leesclub moet winnen en motiveer de keuze van het boek! 
Mail deze voor 15 juli naar marketing@nbdbiblion.nl De winnende leesclub ontvangt voor ieder lid het voorkeursboek en een bezoek van de schrijver! Met elkaar bespreken zij het boek met de vragen die staan op Uittrekselbank.

Je hebt tot 15 juli de tijd om jouw nominatie in te dienen.

Leesclub 2