Literom & Uittrekselbank

Op zoek naar betrouwbare recensies of uittreksels? Dan ben je hier op de juiste plek. Literom en de Uittrekselbank bevatten een schat aan waardevolle informatie. Leerlingen gebruiken de uittreksels en recensies voor bijvoorbeeld een boekverslag of mondeling. Zo kunnen zij zich nog meer verdiepen in het boek en meer plezier beleven aan het lezen. Leerlingen kunnen de Literom en de Uittrekselbank zowel op school als thuis gebruiken. Ideaal voor het maken van huiswerk.

Literom

Literom is een haast oneindige bron van informatie over boeken. Je vindt er recensies en aanvullende informatie over boeken en schrijvers. Literom helpt leerlingen te werken aan bijvoorbeeld hun boekverslag of mondeling.

Meer over Literom

Uittrekselbank

Met onze Uittrekselbank halen leerlingen meer leesplezier uit hun boeken. De artikelen helpen hen te reflecteren op wat ze gelezen hebben. De leeservaring is tenslotte nog niet voorbij als het boek uit is.

Meer over de Uittrekselbank

Literom & Uittrekselbank gratis uitproberen? 

We snappen dat je onze databanken eerst beter wilt leren kennen voor je een abonnement afsluit. Probeer het daarom een maand lang gratis en vrijblijvend uit en ervaar de voordelen zelf. 

Vraag proefaansluiting aan

Bekijk je statistieken

Zowel Literom als de Uittrekselbank houden met dashboards bij hoe de platformen worden gebruikt. Mediatheekmedewerkers kunnen met hun eigen gegevens inloggen om deze statistieken te bekijken. Zo weet je meteen wat de meest populaire onderwerpen en schrijvers zijn.

Statistieken Onderwijs Databanken

Jouw Literom & Uittrekselbank onder de aandacht brengen?

Literom en de Uittrekselbank zijn hartstikke handig voor je leerlingen. Je wilt dus dat iedereen weet dat ze toegang hebben. Daarom hebben we promotiemateriaal gemaakt om je hierbij te helpen.

Promotiemateriaal bestellen

Altijd op de hoogte van onze diensten, evenementen en ontwikkelingen?

In onze VO-nieuwsbrief vind je ook het laatste nieuws over Literom en de Uittrekselbank. Handig, want zo ben je altijd op de hoogte.

Nu inschrijven

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken ze met je mee welk product of welke dienst bij je past.

Neem contact op