Literom & Uittrekselbank

Op zoek naar betrouwbare recensies of uittreksels? Dan ben je hier op de juiste plek. Literom en de Uittrekselbank bevatten een schat aan waardevolle informatie. Als lid van de bibliotheek kan je in de bibliotheek én thuis inloggen met je bibliotheekpas. Zo kan je de uittreksels en recensies van veelbesproken en gelezen boeken ook thuis inzien.

Databanken

Literom

Op Literom kan je heel veel informatie vinden over de boeken van bijvoorbeeld Harry Mulisch, Ronald Giphart of Marieke Lucas Rijneveld. Je vindt er recensies en aanvullende informatie over boeken en schrijvers. 

Meer over Literom

Uittrekselbank

Op Uittrekselbank kan je heel veel informatie vinden over de beste boeken zoals De Aanslag, Het Diner en Het Gouden Ei. Hier vind je betrouwbare samenvattingen met aanvullende informatie zoals thema’s en motieven.

Meer over de Uittrekselbank

Bekijk je statistieken


Zowel Literom als de Uittrekselbank houden met dashboards bij hoe de platformen worden gebruikt. Bibliotheekmedewerkers kunnen met hun eigen gegevens inloggen om deze statistieken te bekijken. Zo weet je meteen wat de meest populaire onderwerpen en schrijvers zijn.

meisje met laptop in bibliotheek

Altijd op de hoogte van onze diensten, evenementen en ontwikkelingen?

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken ze met je mee welk product of welke dienst bij je past.

Neem contact op