Stap jij onze innovatieve wereld binnen?

Werken bij NBD Biblion

is bijdragen aan leesbevordering en …

… continu vooruitgang boeken.

We geloven dat iedereen verder komt met toegang tot informatie en inspiratie. We krijgen alle mogelijkheden in ons werk om onze ambities na te streven. We delen onze kennis met elkaar we blijven leren om onszelf iedere dag nog slagvaardiger te maken.  

Daarnaast stimuleert NBD Biblion een gezonde levensstijl en kunnen we gebruik maken van onze sportzaal op locatie. Boksles, een uurtje yoga ter ontspanning of deelname aan een tafeltennistoernooi: er is voor elk wat wils. 

Natuurlijk mogen gezellige personeelsfeesten, koffiemomentjes en borrels niet ontbreken. We hebben zelfs een bierbrouwer en muzikale talenten onder onze collega’s!  

Bekijk onze vacatures

37

… bijdragen aan een betere maatschappij.

We maken rechtstreeks impact op de samenleving door het werk dat we doen en de resultaten die we leveren, en dat voelt goed. Wat ons verbindt is onze interesse in lezen, in boeken en in verhalen. We zijn er trots op dat we met onze innovatieve en duurzame producten en diensten voorop lopen in onze branche. 

Een professionele werkethiek staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben passie voor wat we doen voor onze klanten. Die bevlogenheid is wat je voelt in onze werksfeer.  

Ik krijg heel veel energie wanneer ik alle stapels boeken zie waarvan ik weet dat ze een plekje krijgen bij een bibliotheek in Nederland.

Afke de Groot
Afke de Groot

NBD Biblion is de allerleukste plek om te werken waar ik ooit in het boekenvak heb gezeten.

Rene Jansen
Rene Jansen

Mensen bij NBD Biblion zou ik zien als een diverse groep mensen die enthousiast is over wat zij doen en willen bijdragen aan leesplezier.

Camilla
Camilla Pistor

Ik werk hier graag, omdat het werk en de collega’s leuk zijn en ik ben trots om daar onderdeel van te mogen zijn.

Urvin
Urvin - Quote

Ik vind het bijzonder om hier te werken, omdat wij een uniek product maken, eigenlijk zie je dat bijna nergens in Nederland.

Lars
Interview met Lars Goorhuis Teamleider Binderij NBD Biblion

… samenwerken, samenwerken, samenwerken.

We bereiken met elkaar de mooiste dingen en er is ruimte voor onze individuele talenten en ideeën. We staan open voor iedereen en we hebben oog voor elkaar.  

Ons kantoor in Zoetermeer is zeer herkenbaar: kleurrijk en modern. Van binnen is het licht, open en comfortabel. We hebben een zonnig dakterras en een fijn bedrijfsrestaurant. We zijn goed bereikbaar met het OV en je kunt parkeren op ons eigen terrein. Daarnaast hebben we een kantoor in Amsterdam aan de Keizersgracht en in het centrum van Ede. We werken hybride afhankelijk van je functie en van wat bij jou past. Kortom, een heerlijke werkplek! 

26
Allround Monteur

Wij zoeken een ervaren allround monteur. Wil jij met ons speciaal machines en prototypes bouwen en bij de klant in binnen- en buitenland neerzetten?

Meer informatie

Business Proces Manager

Processen zo efficiënt mogelijk laten verlopen, is dat jou op het lijf geschreven? Bekijk onze vacature van Business Proces Manager.

Meer informatie

Platform Architect 

Ben je de proactieve collega die expertise heeft in het implementeren, bewaken en leveren van API's? Bekijk dan onze vacature van Platform Architect! 

Meer informatie

Business Development Manager

Ben je ondernemend, resultaatgericht, en ken je de laatste trends op het gebied van digitale innovaties? Bekijk dan onze vacature van Business Development Manager.

Meer informatie

Teamleider Operations (Senior)

Ben jij er klaar voor om eigenaar te zijn van de dagelijkse operatie, waarbij je de processen nauwlettend volgt? Bekijk dan onze vacature van Teamleider Operations.

Meer informatie

Software Engineer

Ben jij een resultaatgerichte software engineer die het een uitdaging vindt op een afdeling te werken waar speciaal-machines worden ontworpen en geassembleerd? Heb je ervaring met installatie en onderhoud van machines in een internationaal werkgebied? Bekijk dan onze vacature van Software Engineer! 

Meer informatie

Liever direct met ons in contact? 

Onze HR Business Partners Zsuzsanna Pap en Roshnie Mahabier vertellen je graag meer! 

T. (079) 3440 344
E. zsuzsanna.pap@nbdbiblion.nl of roshnie.mahabier@nbdbiblion.nl 

Zsuzsanna Pap