Bibliotheekboek

Een compleet boek met alle benodigdheden

Bij NBD Biblion bestel je meer dan alleen een boek. Ze zijn geschikt voor jarenlang gebruik en meteen klaar om uitgeleend te worden. De boeken zijn gebonden, geplastificeerd en hebben een boekhoek. Daarnaast zijn ze voorzien van een PIM of SISO etiket en een RFID-label. Wil je een boek extra onder de aandacht brengen? Bekijk dan eens onze promotiematerialen. Op alle boeken zit één jaar garantie en je kunt ze direct meenemen uit onze winkel of laten bezorgen.

Bindwijze NBDB

Bindwijze

Wanneer een boek binnenkomt bij NBD Biblion, ziet het er net zo uit als in een boekhandel. Bibliotheekboeken moeten tegen een stootje kunnen. Daarom wordt bij ons de omslag en de rug van de boeken eerst verwijderd. Het boek krijgt extra schutbladen en een nieuwe rug. Deze rug wordt bevestigd met vinyllijm (koudlijm) waardoor de rug niet kan breken.

Plastificeren

De boeken van NBD Biblion zijn voorzien van een verstevigde, geplastificeerde omslag. Dit beschermt de buitenkant van een boek tegen stoten, vouwen en vuil. Je kunt eigen boeken ook plastificeren met onze boekfolie. Zo bieden we bijvoorbeeld ook biofoil aan, dat milieuvriendelijk is.

Bekijk alle boekfolie

PIM en SISO etiketten

Alle non-fictieboeken van NBD Biblion zijn voorzien van een rugetiket van PIM of SISO. Deze etiketten zijn gebaseerd op de metadata van een boek. Dat helpt bezoekers van een bibliotheek weer om snel te zien of een boek bij hen past.

Meer over metadata

RFID label NBDB

RFID-label

Wanneer boeken en andere media uit de bibliotheek zijn voorzien van een RFID-label, kun je deze media op afstand identificeren, registreren, beveiligen en terugvinden. Zo zie je bijvoorbeeld ook makkelijk in een systeem terug hoe vaak een boek al is uitgeleend.

Garantieservice

De boeken van NBD Biblion hebben een lange levensduur en worden gemiddeld 80 keer gelezen in 10 jaar tijd. Alle door ons geleverde uitleenklare boeken hebben één jaar garantie. Is er bij de verwerking van je boeken toch iets niet goed gegaan? Dan vervangen wij je boek gratis.

Meer over de garantieservice

 

printen en binden boek inbinden

Promotiemateriaal

Breng je media onder de aandacht met ons promotiemateriaal.

Bekijk het promotiemateriaal

Aanschafinformatie

De wekelijkse bijlage bevat tips voor leuke titels en aanbiedingen. 

Bekijk de aanschafinformatie