Opberg- en promotiemateriaal

Zo gaan producten nóg langer mee

De producten van NBD Biblion zijn geschikt voor jarenlang gebruik. En met het opbergmateriaal zorg je er ook nog eens voor dat ze er als nieuw uit blijven zien. We leveren opbergmateriaal voor boeken, overige media en campagnemateriaal.

Naar de webshop

 

Breng de producten in de bibliotheek onder de aandacht

Met het promotiemateriaal kun je de producten in de bibliotheek onder de aandacht brengen. Met dit materiaal valt je product meer op, of het nu om een boek gaat of een campagne. Er is al kant en klaar promotiemateriaal voor landelijke campagnes. Daarnaast kun je het materiaal aanpassen naar jouw wensen om zo zelfgekozen boeken en producten onder de aandacht brengen in de bibliotheek.

Stickers

Stickers

We bieden verwijderbare stickers aan voor (tijdelijke) promotie van een boek. Denk bijvoorbeeld aan een sticker die je op een boek kunt plakken die bekroond is door de kinderjury, boeken die zojuist zijn uitgebracht of boeken die makkelijk te lezen zijn. Bezoekers van de bibliotheek herkennen dit makkelijk met de sticker. En het boek wordt aantrekkelijker om te lezen.

Bekijk de stickers

Flyers en banners

Flyers en banners kun je gebruiken voor landelijke of lokale campagnes van de bibliotheek. Organiseer je bijvoorbeeld een voorleeswedstrijd als school of bibliotheek? Dan is het leuk om mensen hiervan op de hoogte te brengen met onder andere flyers en banners.

Bekijk de flyers en banners

Posters

In de webshop bestel je kant en klare posters. Deze posters zijn onderdeel van landelijke campagnes. Bijvoorbeeld die van het CPNB: Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Ook hebben we posters die je in de mediatheek kunt ophangen.

Bekijk de posters

Boekenleggers

Met een boekenlegger kun je onderwerpen onder de aandacht brengen. Bijvoorbeeld SISO en PIM. Zo zien bezoekers van de bibliotheek welk symbool bij welk type boek hoort. En kunnen ze vervolgens makkelijker boeken van datzelfde onderwerp of niveau uitkiezen.

Bekijk de boekenleggers

Wobblers

Wanneer je boeken uit de collectie wilt tippen, kun je deze boeken voorzien van een wobbler. Zo vallen de boeken op bij de bibliotheekbezoeker!

Bekijk de wobblers

Media aanbod

NBD Biblion levert niet alleen boeken voor bibliotheken. We hebben bijvoorbeeld ook cd’s, dvd’s en blu-rays. Net zoals bij de boeken selecteren we deze ook vooraf zodat je meteen weet wat je bestelt.

Naar media aanbod

Het bibliotheekboek

De bibliotheekboeken van NBD Biblion zijn geschikt voor jarenlang gebruik en meteen klaar om uitgeleend te worden. Je bestelt een compleet boek met alle benodigdheden.

Naar het bibliotheekboek