operator

Operator in de binderij 

In de binderij van NBD Biblion werk je met boeken. Niet zomaar boeken, maar de boeken die je in de bibliotheek ziet liggen. Waar volwassenen en kinderen met veel plezier doorheen bladeren om van de prachtige verhalen te genieten. Jij gaat meehelpen om van een gewoon boek een bibliotheek boek te maken. Daarvoor hebben we zelf machines ontwikkeld, waarmee jij aan de slag gaat. Vind jij werken met machines leuk en word je blij van de gedachten dat iemand straks met een boek rondloopt waaraan jij hebt meegeholpen? Lees dan vooral verder, dan vertellen wij jou hoe een werkdag er bij ons uitziet!

Het is 8 uur en je dag begint ….
… met een warm welkom van je collega’s, wanneer je de binderij binnenloopt. Eerst haal je een lekkere kop koffie uit de koffiemachine en je loopt daarna naar de werkvloer voor de dagstart. Met het team neem je de werkzaamheden voor vandaag door en hoor je dat jij mag werken met de overlijm-machine. Op deze machine heb je vorige week mogen proefdraaien en dat ging hartstikke goed, nu is het moment om hiermee zelfstandig aan de slag te gaan. Geweldig! Je begint met de voorbereidingen: lijmbak vullen, borstels plaatsen en de schutbladen neerleggen. Nog even de machine bijstellen en dan kan de productie beginnen. Je houdt je collega’s van de machines voor en achter jouw goed in de gaten, zodat je meteen kunt reageren bij problemen. Hé, het is alweer kwart over 12, tijd om te lunchen.

En lunchen, dat doen we samen ….
… met je directe collega’s én je collega’s van andere afdelingen. Er is iedere dag weer van alles te vinden in de kantine, vandaag ga je voor een gehaktbal en verse soep. Met je dienblad loop je naar buiten om op het dakterras nog even lekker te genieten van het zonnetje. De middag in de binderij verloopt zonder problemen, je hebt alle boeken gecontroleerd en de kwaliteit is goed. Deze boeken zijn klaar om naar de bibliotheek te gaan. Nog even de machine en je werkomgeving schoonmaken en dan is het weer klaar voor vandaag. Om 16.00 uur is het tijd om weer naar huis te gaan. Binnenkort leer je werken met de snijmachine, waarmee je de boekblokken op maat maakt. Je had bij je teammanager Lars aangegeven dat dit werk je ook erg leuk lijkt, geweldig dat je deze week al de kans krijgt om met deze machine te leren werken.

Wat bieden wij jou?

NBD Biblion heeft een open en moderne en schone werkomgeving met bevlogen, vakkundige collega’s. Op onze productieafdelingen hebben we vaste werktijden, van 8.00 tot 16.00. Regelmatig beginnen we iets eerder of werken we wat langer door. Onze cultuur is laagdrempelig met aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris (om te beginnen € 13,20 per uur) bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sportactiviteiten in onze eigen sportzaal, een gesubsidieerde kantine plus een uitkering van 4% boven op je uurloon. Ons hypermoderne kantoor in Zoetermeer beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid en is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Wat breng je mee?

Je hebt werkervaring in productiewerk en bent 37,5 uur per week beschikbaar. Je vindt het niet erg om af en toe op zaterdag over te werken (ons overwerktarief voor zaterdagen is 150 % van je normale uurloon). Jij bent altijd gemotiveerd om aan het werk te gaan, we kunnen altijd op jou rekenen. Dit is een baan waarbij je de hele dag in beweging bent. Je bent vaak aan het sjouwen met pallets en boeken. Je spreekt en schrijft Nederlands, zodat je onze productiebonnen goed begrijpt en afwijkingen kunt ontdekken.

Wat doet NBD Biblion?

NBD Biblion biedt bibliotheken en scholen middelen om hun doelen te behalen op het gebied van leesbevordering, leesplezier en een leven vol ontwikkeling. Onze Operators zorgen ervoor dat onze boeken netjes en op tijd op de plank gezet kunnen worden bij onze klanten, klaar voor de uitlening!

Solliciteren

Ben jij de nieuwe gedreven en doelgerichte collega die ons team komt versterken? Wil jij meewerken aan het bevorderen van leesplezier? Stap dan de innovatieve wereld van NBD Biblion binnen en solliciteer!

Stuur je CV met motivatiebrief naar solliciteren@nbdbiblion.nl.

Let op: wij werken voor de functie van Operator samen met uitzendbureaus. Wanneer alles positief verloopt kunnen wij je na ongeveer een jaar overnemen op contract bij NBD Biblion.

Proces solliciteren NBD B4

Heb je vragen over de functie? Stuur ze dan naar bovenstaand e-mailadres en dan zorgen wij ervoor dat ze terecht komen bij Lars of Habiba, onze teamleiders. Zij vertellen je graag meer.