Opleiding collectioneren

Software Engineer 

32-37.5 uur per week 

Ben jij een resultaatgerichte software engineer die het een uitdaging vindt op een afdeling te werken waar speciaal-machines worden ontworpen en geassembleerd? Heb je ervaring met installatie en onderhoud van machines in een internationaal werkgebied? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?

Je vertaalt de wensen van de klant in technische specificaties en je ontwerpt hier een passende besturing voor. Bij het ontwerpen van de besturing weet jij waar je op moet letten. Je bewaakt de nodige veiligheidseisen en CE-markeringen en je houdt de kwaliteit in de gaten. De automatisering stem je af met deskundigen; applicaties test en beheer je wel zelf. Je komt bij de afdeling Technology Group. Dit is de afdeling die speciale machines ontwerpt en bouwt voor bibliotheekbinderijen en voor logistieke en grafische bedrijven over de gehele wereld. Daarnaast zorgt de afdeling voor het correctief en preventief onderhoud van het NBD Biblion machinepark.

Wat breng je mee?

Jij bent klant-gedreven, innovatief, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit) en je werkt graag samen met collega’s. Je kunt zelfstandig handelen, je weet hoe je klantwensen kunt vertalen, je bent stressbestendig en betrokken, en je bent gemotiveerd om te presteren. Voor het tekenen van elektrische schema’s draai jij je hand niet om. Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, en je kunt deze ontwikkelingen vertalen naar nieuwe producten.

Daarnaast heb je:

  • Ruime ervaring met Microsoft Office;
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré);
  • Kennis van PLC programmatuur en machinecommunicatie;
  • HBO werk- en denkniveau op het gebied van besturingstechniek/elektrotechniek;
  • 2+ jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met Sigmatec, Solidworks Electrical en beheersing van de Duitse taal zijn een pré.

Wat bieden wij jou?

NBD Biblion heeft een open en moderne werkomgeving met bevlogen, vakkundige collega’s. Onze cultuur is laagdrempelig met aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris (€ 3.484 - 4.450 bpm op basis van 37.5 uur) bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sportactiviteiten in onze eigen sportzaal, een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget, een bibliotheekabonnement en de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen. Ook kun je vanuit huis werken en krijg je van ons een laptop. Ons hypermoderne kantoor in Zoetermeer beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid en is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Wat doet NBD Biblion?

NBD Biblion biedt bibliotheken en scholen middelen om hun doelen te behalen op het gebied van leesbevordering, leesplezier en een leven vol ontwikkeling. 

Voel jij je thuis in de bibliothekenwereld en ben je de resultaatgerichte Software Engineer die we zoeken? Stuur je CV met motivatiebrief naar solliciteren@nbdbiblion.nl.


 

Solliciteren

Voel jij je thuis in de bibliothekenwereld en ben je de resultaatgerichte Software Engineer die we zoeken? Stuur je CV met motivatiebrief naar solliciteren@nbdbiblion.nl.

Proces solliciteren NBD B4

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Richard van der Voorn (richard.vander.voorn@nbdbiblion.nl) of stuur je CV met motivatiebrief naar solliciteren@nbdbiblion.nl.