NBD Biblion aanwezig op de IPON Beurs 2024

 

IPON 24

Op 28 & 29 februari vindt de 12e editie van de IPON Beurs 2024 plaats in de Jaarbeurs, Utrecht. NBD Biblion is dit jaar voor het eerst aanwezig op de onderwijsbeurs met onze digitale diensten Aura, Bookarang en Skillsdojo. Ben je docent, leerkracht, ict coördinator, schoolleider of bestuur? Dan mag je IPON 2024 niet missen!

Je kunt je gratis registeren voor een bezoek aan het onderwijsevent IPON 2024 via deze link.

Over IPON
IPON is al meer dan 15 jaar een ontmoetingsplatform voor het PO, VO en MBO. Dit jaar wordt een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en onderwijstoeleveranciers die je en jouw school kunnen helpen bij onderwijsinnovatie en professionalisering.

Technologie in het onderwijs
Vandaag de dag is onderwijsinnovatie & ICT een domein wat iedere onderwijsprofessionals aangaat. Digitale leermiddelen, digitale toetsen, digitale geletterdheid, mediawijsheid, infrastructuur, AI en informatiesystemen zijn diensten en ontwikkelingen waar alle 600.000 onderwijsprofessionals in Nederland zich vandaag de dag mee bezig houden.

Met het gebruik van nieuwe technologieën en de toenemende digitalisering groeit niet alleen de vraag naar meer informatie over nieuwe innovaties maar meer en meer ook hoe we deze innovaties ook daadwerkelijk kunnen inzetten binnen de school.

Thema IPON 2024: Samenwerken aan innovatie in het onderwijs
Het hele onderwijs erkent het nut en noodzaak van ICT in het onderwijs. En de docent heeft een belangrijke sleutelrol op dit gebied. Door innovatie kunnen onderwijsprocessen worden vereenvoudigd en kan (nieuwe) technologie anders of beter worden ingezet. Maar tegelijkertijd is innovatie ook een proces van vallen en opstaan. Hoe zorgen we er voor dat technologie wordt benut om de kwaliteit en toegankelijkheid van het onderwijs  te verbeteren en veiligheids- en ICT risico’s beheersbaar worden. Een professionele inzet vraagt ook om het delen van die kennis en ervaringen met elkaar. Zowel nationaal als internationaal. Stichting IPON biedt met de 12e editie van de grootste Onderwijsinnovatie & ICT het podium voor netwerken, professionalisering en kennisdelen nationaal en internationaal.

Meld je nu aan voor de beurs
Laat je inspireren, ga netwerken, ontmoet (mede) docenten, leerkrachten, ICT coördinatoren , schoolleiders en of andere professionals of haal doelgerichte informatie op vanuit het zeer uitgebreide kennisprogramma of de vele toegepaste onderwijstoeleveranciers. Bezoek IPON 2024 gratis en krijg een certificaat voor professionalisering en onderwijs beroepsbekwaamheid.