Bibendo 

Digitale oplossingen voor jouw bibliotheek 

Met Bibendo kun je jouw bibliotheek een digitale upgrade geven door middel van mobiele-games en virtuele rondleidingen.

Verschillende games 

De kant en klare games zijn makkelijk in gebruik en zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk aan games die actief het lezen stimuleren onder kinderen. Of games die maatschappelijke onderwerpen behandelen, waaronder duurzaamheid en het belang van een gezonde levensstijl. Ook zijn er virtuele rondleidingen waarbij bezoekers op een leuke en interactieve manier wegwijs worden gemaakt in jouw bibliotheek.   

Bekijk de games

bibendo game

“We zijn blij dat de audio-visuele tour door ons pand nu toch is gelukt i.s.m. de Gemeente Nissewaard en de expertise van NBD Biblion die ons uitstekend heeft begeleid.”

Olga van Reede
De Boekenberg

Per stuk of abonnement 

De digitale oplossingen van Bibendo zijn op verschillende manieren beschikbaar. De meeste spellen kun je per stuk kopen met een prijs variërend van €500 tot €950. Als je meerdere spellen wilt aanschaffen, is het voordeliger om het Speel-abonnement af te nemen. Hiermee heb je een jaar toegang tot alle games, apps en digitale content op het platform.  Als je niet alleen de voordelen van het Speel-abonnement wilt, maar ook zelf spellen wilt maken, is het Maak-abonnement interessant voor jouw bibliotheek.

Bekijk prijzen en abonnementen

Afbeelding telefoon groepsopdracht

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken ze met je mee welk product of welke dienst bij je past.

Neem contact op of bekijk onze FAQ met de veelgestelde vragen.