Stimuleren van leesplezier door sponsoring van De Grote Vriendelijke Podcast

Sinds dit jaar zijn wij de trotse sponsor van De Grote Vriendelijke Podcast (GVP). De GVP gaat over jeugdliteratuur, maar richt zich op volwassenen, zoals leesconsulenten en jeugdbibliothecarissen. Deze sponsoring past daarom ook goed bij ons. Wij ondersteunen bibliotheekmedewerkers graag bij het up-to-date houden van hun kennis over jeugdboeken en het bevorderen van leesplezier bij kinderen en jongeren. De GVP helpt hen daarbij. 

De Grote Vriendelijke Podcast beluisteren
In elke aflevering behandelen kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) een aantal recente boeken of opvallende zaken uit de wereld van het kinderboek en interviewen ze aansluitend een schrijver of illustrator. Naast de GVP maken ze maandelijks ook De Grote Vriendelijke Update, een kortere podcast met kinderboekennieuws. Beide podcasts zijn te beluisteren via Spotify, alle podcast-apps en hun website. De GVP is ook te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en Goodreads

Gratis materiaal voor bibliotheken
Wil je in jouw bibliotheek meer aandacht besteden aan de boeken die zijn besproken in De Grote Vriendelijke Podcast? Bekijk hier het digitale materiaal dat je gratis mag gebruiken in je bibliotheek. Via info@degrotevriendelijkepodcast.nl kun je ook gratis Getipt-stickers, boekenleggers en backcards aanvragen. Wil je een boek bestellen dat in de GVP is besproken? Check dan onze webshop.