Bookarang Summer School

Bookarang Summer School 2022 alle data

Ook deze zomer kan je vanuit huis deelnemen aan de Bookarang Summer School, editie 2022! Voor iedereen werkzaam in de bibliotheek die zich bezighoudt met leesbevordering en leesplezier. 
 
In een drietal korte workshops vertellen we alles over het platform voor collectie-ontsluiting, en laten we de drie Bookarang-diensten zien:

  1. De ThemaKiezer helpt medewerkers de collectie eenvoudig en snel gethematiseerd te ontsluiten en zo een inspirerende presentatie van de collectie te geven.
  2. WelkBoek is er voor de lezer die gericht zoekt. Bijvoorbeeld naar een boek binnen een geliefd thema, met een bepaalde sfeer of rondom een specifiek onderwerp.
  3. De LeesTipper verrast de lezer met boekentips op basis van een persoonlijk profiel. Aan de hand van duizenden factoren bepalen we welke boeken het best bij de lezer passen.

We herhalen de workshops een aantal keer (live) zodat ook vakantiegangers de gelegenheid hebben de drie modules te volgen en live hun vragen te stellen. Je kunt de webinars zijn in willekeurige volgorde bijwonen en deelname is gratis.

Wil je ook weten wat de diverse diensten van Bookarang inhouden? En voorbeelden zien hoe dit in jouw bibliotheek kan werken? Meld je dan snel aan!

Aanmelden