Junior Finance Professional met aanpakkersmentaliteit

Wil je werken bij een innovatie organisatie met maatschappelijke impact? Stap dan de wereld van NBD Biblion binnen en solliciteer! NBD Biblion verduurzaamt boeken voor bibliotheken, scholen, auteurs en uitgeverijen en levert daarnaast diverse digitale producten en diensten. Om onze klanten zo goed mogelijk te blijven ondersteunen hebben wij recentelijk de software organisaties Bookarang en Aura overgenomen. In deze veranderende omgeving zorgt onze afdeling Finance ervoor dat alle financiële stromen in goede banen worden geleid.

Wat ga je doen?

Ons Finance-team houdt zich bezig met alle financieel-administratieve processen binnen de NBD Biblion groep. Met de komst van ons nieuwe ERP moeten deze worden geoptimaliseerd. Dus stroop je de mouwen op en zet je de schouders eronder! Je ondersteunt het team als achtervang bij de dagelijkse werkzaamheden en tegelijkertijd draag je actief bij aan ons optimalisatieproject. Je zorgt ervoor dat de facturen die we ontvangen worden gecheckt en tijdig worden betaald. Maar ook bereid je belastingaangiftes en aangiftes CBS voor en ondersteun je de controller waar nodig. Maar vooral: je werkt samen met het team bij het kraken van die ERP-noot en bij het efficiënt aanpassen van alle financiële processen.

Pas je bij ons?

  • Je bent analytisch, daadkrachtig en communicatief vaardig
  • Hoewel je het liefst met cijfers werkt heb je ook een brede interesse in boeken, AI en lezen
  • Je werkt efficiënt en als echte verbinder vind je het leuk collega’s te helpen en te adviseren
  • Je neemt verantwoordelijkheid, je bent positief en je bent betrokken, niet alleen bij de ontwikkelingen in je vakgebied maar ook bij je team en bij de organisatie
  • Je neemt initiatief en je bent zelfredzaam

Kortom: je bent iemand in wie wij graag investeren!

Wat breng je mee?

Voor deze functie heb je in ieder geval een afgeronde bedrijfseconomische mbo/hbo-opleiding plus recente werkervaring op financieel gebied nodig. Je bent uitstekend vaardig in de Nederlandse taal. Bovendien zien wij graag de volgende zaken:

  • Ervaring met ERP systemen (bij voorkeur Infor)
  • Uitstekende kennis van Excel
  • Een natuurlijke wens om zaken te vereenvoudigen
  • Een werkhouding waarin snelheid en accuratesse de boventoon voeren
  • Weerbaarheid: je bent een rots in de branding, ook in drukke tijden

Wat bieden wij?

NBD Biblion heeft een open en moderne werkomgeving met bevlogen, vakkundige collega’s. Onze cultuur is laagdrempelig met aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, 25 vakantiedagen, een super dakterras in de zon en de mogelijkheid regelmatig thuis te werken.

Wil je samen met ons vooruitgang boeken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar solliciteren@nbdbiblion.nl. Als je vragen hebt over de functie, neem dan contact op met Francien via francien.van.der.wal@nbdbiblion.nl. We horen graag snel van je!

We zijn benieuwd naar jou!

Wil je samen met ons vooruitgang boeken? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar solliciteren@nbdbiblion.nl. Als je vragen hebt over de functie, neem dan contact op met Francien via francien.van.der.wal@nbdbiblion.nl. We horen graag snel van je!

Ben jij nieuwsgierig wat wij allemaal doen? En wil je meer te weten komen over NBD Biblion? Bekijk dan onze pagina Over NBD Biblion en lees het laatste Nieuws.