Werken bij NBD Biblion 

We werken dagelijks met veel passie en toewijding aan alles wat draait om boeken, databanken, printen en binden. Dit doen we voornamelijk voor bibliotheken en scholen. Waar vroeger het product centraal stond, is dat nu de vraag van onze klant. We blijven meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen en nemen hierin het voortouw. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. 

Winkel NBD B

Customer Support Medewerker

Aura Bibliotheeksoftware, de meest gebruikte bibliotheeksoftware in Nederland voor scholen –en daar kun jij aan meewerken! Als customer support medewerker ben je verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe klanten en zorg je ervoor dat alle gebruikers Aura Software kunnen gebruiken. Hebben zij vragen? Die beantwoord jij snel en accuraat. Help jij ons mee vooruitgang te boeken? 

Meer informatie

Allround Monteur

Wij zoeken een ervaren allround monteur die via de techniek wil bijdragen aan het toegankelijk maken van informatie en inspiratie voor iedereen. Wil jij speciaalmachines en prototypes bouwen en bij de klant in binnen- en buitenland neerzetten?

Meer informatie

"Vooruitgang boeken is onze strategische keuze voor de toekomst. Voor onze eigen organisatie, onze medewerkers en de gehele bibliotheek- en boekenbranche."

NBDB_Nina_Nannini
Nina Nannini
Algemeen Directeur NBD Biblion

Wat wij bieden als werkgever

Wij bieden je een zeer moderne werkomgeving met enthousiaste collega’s. Naast een marktconform salaris bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.:

  • Bedrijfsfitness
  • Gratis bibliotheeklidmaatschap
  • Opleidingsmogelijkheden

Meer over NBD Biblion

Open sollicitatie

Zie je geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie naar: solliciteren@nbdbiblion.nl.