Werken bij NBD Biblion 

We werken dagelijks met veel passie en toewijding aan alles wat draait om boeken, databanken, printen en binden. Dit doen we voornamelijk voor bibliotheken en scholen. Waar vroeger het product centraal stond, is dat nu de vraag van onze klant. We blijven meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen en nemen hierin het voortouw. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. 

Bekijk hieronder onze vacatures 

Bindwijze NBD
Vooruitgang boeken is onze strategische keuze voor de toekomst. Voor onze eigen organisatie, onze medewerkers en de gehele bibliotheek- en boekenbranche.
Nina Nannini
Algemeen Directeur NBD Biblion

Allround Monteur

Wil jij speciaalmachines en prototypes bouwen en bij de klant in binnen- en buitenland neerzetten? Kom werken in de innovatieve wereld van
NBD Biblion en solliciteer!

Bekijk de vacature

Allround Software Developer 

Als Allround Software Developer bij Bookarang werk je onder andere met softprogramma’s als Python en API development. Je bent praktisch en staat open voor nieuwe technologieën. 

Naar de vacature

 

Growth Hacker 

Als Growth Hacker ga jij op zoek naar de perfecte product-market fit. Je herkent, je verkent en test nieuwe kansen en ontgint op deze manier geheel nieuwe marktgebieden.

Bekijk de vacature

ICT Business Consultant

Als expert op het gebied van moderne ICT-toepassingen adviseer je ons (gevraagd én ongevraagd) over innovatieve ICT-oplossingen die bijdragen aan de ontwikkeling van deze nieuwe digitale diensten.

Bekijk de vacature 

Wat wij bieden als werkgever

Wij bieden je een zeer moderne werkomgeving met enthousiaste collega’s. Naast een marktconform salaris bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.:

  • Bedrijfsfitness
  • Gratis bibliotheeklidmaatschap
  • Opleidingsmogelijkheden

Meer over NBD Biblion

Open solliciteren 

Zie je geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie naar: solliciteren@nbdbiblion.nl.