Update leveringen van NBD Biblion

Vanaf woensdag 16 augustus zijn we weer begonnen met het leveren van onze producten. Bekijk de speciale informatiepagina met de updates over ons nieuwe productiesysteem.

Werken bij NBD Biblion 

We werken dagelijks met veel passie en toewijding aan alles wat draait om boeken, databanken, printen en binden. Dit doen we voornamelijk voor bibliotheken en scholen. Waar vroeger het product centraal stond, is dat nu de vraag van onze klant. We blijven meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen en nemen hierin het voortouw. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. 

marketeer

Financial Controller

Je weet hoe het is om als financial binnen een productieomgeving te werken, je maakt verbinding en bent in staat om de benodigde informatie tijdig en juist naar boven te krijgen. Klinkt als jou? Lees dan verder. 

Meer informatie

Allround Monteur

Wij zoeken een ervaren allround monteur. Wil jij met ons speciaal machines en prototypes bouwen en bij de klant in binnen- en buitenland neerzetten?

Meer informatie

Manager Digitaal

We zijn op zoek naar een ervaren leidinggevende die urgentie creëert voor vernieuwing en die tegelijkertijd persoonlijke aandacht heeft voor collega’s. Maak impact in deze MT-functie.

Meer informatie

Manager Business IT

Heb jij ervaring in het bouwen van een nieuwe IT structuur, architectuur en applicatielandschap? Ben je een ervaren leidinggevende? Kom het verschil maken op onze afdeling BIT.

Meer informatie

Manager Klant

Ben jij een ervaren leidinggevende op gebied van Marketing en Sales met een breed profiel en een duidelijke visie? Bekijk dan onze vacature voor de MT-functie Manager Klant.

Meer informatie

Manager HR

Ben jij een stevige verbindende, motiverende en resultaatgerichte collega die graag en vol energie uitdagingen aangaat in een veranderende omgeving? Dan zoeken wij jou!

Meer informatie

"Vooruitgang boeken is onze strategische keuze voor de toekomst. Voor onze eigen organisatie, onze medewerkers en de gehele bibliotheek- en boekenbranche."

NBDB_Nina_Nannini
Nina Nannini
Algemeen Directeur NBD Biblion

Wat wij bieden als werkgever

Wij bieden je een zeer moderne werkomgeving met enthousiaste collega’s. Naast een marktconform salaris bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.:

  • Bedrijfsfitness
  • Gratis bibliotheeklidmaatschap
  • Opleidingsmogelijkheden

Meer over NBD Biblion

Open sollicitatie

Zie je geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie naar: solliciteren@nbdbiblion.nl.