Werken bij NBD Biblion 

We werken dagelijks met veel passie en toewijding aan alles wat draait om boeken, databanken, printen en binden. Dit doen we voornamelijk voor bibliotheken en scholen. Waar vroeger het product centraal stond, is dat nu de vraag van onze klant. We blijven meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen en nemen hierin het voortouw. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. 

Bekijk hieronder onze vacatures 

Bindwijze NBD
Bibendo NBDB

HR Adviseur

Met jouw aanpak zorg jij ervoor dat iedereen zijn beste beentje voor kan zetten en samen met ons enthousiast vooruitgang kan boeken. Werk jij graag in een baan met echte maatschappelijke impact? Wil je doorgroeien in het HR-vak? Stap dan de innovatieve wereld van NBD Biblion binnen en solliciteer!

Bekijk de vacature

Medewerker Titelselectie (tijdelijk)

Vanwege drukte hebben wij tijdelijk ruimte voor een extra collega die hieraan meewerkt. Werk jij graag in een baan met maatschappelijke impact? Word je blij van boeken? Stap dan de innovatieve wereld van NBD Biblion binnen en solliciteer!

Bekijk de vacature

Specialist Klantenservice (tijdelijk)

Na deze zomer gaat onze organisatie over op een nieuw managementsysteem. Naar aanleiding hiervan hebben wij ruimte voor een tijdelijke ervaren senior medewerker voor ons team van het Klant Contact Centre die ons ondersteunt en adviseert bij de overgang naar dit systeem. Interesse?

Bekijk de vacature

Engineer Werktuigbouwkunde

Ben jij een resultaatgerichte Engineer Werktuigbouwkunde die graag op een afdeling werkt waar speciaalmachines worden ontworpen en geassembleerd? Heb je ervaring met het tekenen en construeren van speciaalmachines? Stap dan de innovatieve wereld van NBD Biblion binnen en solliciteer!

Bekijk de vacature

Accountmanager

Ter uitbreiding op ons salesteam zoeken wij een proactieve Accountmanager die wil bijdragen aan de missie van NBD Biblion: vooruitgang boeken. Heb je goede voelsprieten voor wensen en behoeften en kan jij in de huid van de klant kruipen? Solliciteer dan nu!

Bekijk de vacature

Bibliografische Strateeg

In deze functie zoek je samen met bibliotheken naar mogelijkheden om hun collectie te ontsluiten. Tevens verbeteren jullie samen de catalogus zodat bezoekers van bibliotheken sneller leuke en interessante boeken kunnen vinden. 

Bekijk de vacature

UX Copywriter

Heb je zin om samen met die bibliotheken te bepalen hoe hun collectie het best ontsloten kan worden en hoe we de informatie die we aan bibliotheken leveren kunnen verbeteren? Solliciteer dan nu!

Bekijk de vacature

Content Designer

Vind jij het belangrijk dat scholieren goede en originele boeken lezen voor hun lijst? Wil jij een bijdrage leveren aan het leuker maken van het literatuuronderwijs? Stap dan in de innovatieve wereld van NBD Biblion en solliciteer!

Bekijk de vacature

Growth Hacker 

Zit experimenteren in jouw bloed en is “meten is weten” jouw motto? Vind jij het ook leuk om simpele prototypes te bouwen om aannames op de proef te stellen? Lijkt het jou leuk om, samen met ons, verder te bouwen aan nieuwe producten en diensten?

Bekijk de vacature

Allround Monteur

Techneuten op zoek naar een toffe uitdaging opgelet! Wil jij speciaalmachines en prototypes bouwen en bij de klant in binnen- en buitenland neerzetten? Kom werken in de innovatieve wereld van NBD Biblion en solliciteer!

Bekijk de vacature

Vooruitgang boeken is onze strategische keuze voor de toekomst. Voor onze eigen organisatie, onze medewerkers en de gehele bibliotheek- en boekenbranche.
NBDB_Nina_Nannini
Nina Nannini
Algemeen Directeur NBD Biblion

Wat wij bieden als werkgever

Wij bieden je een zeer moderne werkomgeving met enthousiaste collega’s. Naast een marktconform salaris bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.:

  • Bedrijfsfitness
  • Gratis bibliotheeklidmaatschap
  • Opleidingsmogelijkheden

Meer over NBD Biblion

Open solliciteren 

Zie je geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie naar: solliciteren@nbdbiblion.nl.