Werken bij NBD Biblion 

We werken dagelijks met veel passie en toewijding aan alles wat draait om boeken, databanken, printen en binden. Dit doen we voornamelijk voor bibliotheken en scholen. Waar vroeger het product centraal stond, is dat nu de vraag van onze klant. We blijven meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen en nemen hierin het voortouw. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. 

Winkel NBD B

Accountmanager Onderwijs

Jij hebt een passie voor het onderwijs, plezier in sales, het talent om relaties te onderhouden en je vindt het leuk om op verschillende niveaus met mensen in gesprek te gaan. Ben jij de nieuwe gedreven en doelgerichte collega die ons sales team komt versterken?

Meer informatie

Commercieel administratief medewerker

Ben jij die ervaren administratieve duizendpoot die een wezenlijke bijdrage wil leveren aan het behalen van onze maatschappelijke ambities? Help jij graag klanten en heb je ervaring met werk in de klantendienst? Stap dan in de innovatieve wereld van NBD Biblion en solliciteer!

Meer informatie

Allround Monteur

Wij zoeken een ervaren allround monteur die via de techniek wil bijdragen aan het toegankelijk maken van informatie en inspiratie voor iedereen. Wil jij speciaalmachines en prototypes bouwen en bij de klant in binnen- en buitenland neerzetten?

Meer informatie

"Vooruitgang boeken is onze strategische keuze voor de toekomst. Voor onze eigen organisatie, onze medewerkers en de gehele bibliotheek- en boekenbranche."

NBDB_Nina_Nannini
Nina Nannini
Algemeen Directeur NBD Biblion

Wat wij bieden als werkgever

Wij bieden je een zeer moderne werkomgeving met enthousiaste collega’s. Naast een marktconform salaris bieden wij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.:

  • Bedrijfsfitness
  • Gratis bibliotheeklidmaatschap
  • Opleidingsmogelijkheden

Meer over NBD Biblion

Open sollicitatie

Zie je geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie naar: solliciteren@nbdbiblion.nl.