Nieuw productiesysteem op 1 juli live

Samen met bibliotheken werken we graag aan de uitdagingen rondom leesbevordering, leesplezier en een leven lang leren. Daar hoort ook een passende dienstverlening rondom de collectie bij. Denk aan aankoopgemak, persoonlijk advies en tijdige leveringen. 

Leesplezier leesbevordering en leven lang leren samen met bibliotheken

Klaar voor de toekomst

Om klaar te zijn voor de toekomst, waarin het mogelijk is om vraag gestuurd aanbod te leveren, klimaatneutraal en duurzaam,  investeren we al een tijd in de livegang van een nieuw productiesysteem.
Ons oude systeem was sterk verouderd en was niet meer geschikt om dit soort verbeteringen in door te voeren. Al anderhalf jaar bereiden we de overgang zorgvuldig voor en hebben we het nieuwe systeem uitgebreid getest.

Op 1 juli 2023 gaan we live!

We gaan live met de functionaliteiten zoals klanten die van ons kennen. Na de livegang zullen we aan de slag gaan met de gewenste verbeteringen. 

Om de overgang naar het nieuwe systeem zo soepel mogelijk te laten verlopen, nemen we rondom de livegang een aantal maatregelen. Het is onvermijdelijk om een korte periode rond de livegang minder te produceren en uit te leveren. Ook zal de webshop één week dicht zijn, van woensdag 28 juni t/m dinsdag 4 juli 2023.

Op deze speciale informatiepagina vind je alle actuele informatie over de livegang en de veranderingen.