NBD Biblion op IPON24

IPON

UTRECHT – Duizenden onderwijsprofessionals bezochten afgelopen woensdag en donderdag de IPON beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. NBD Biblion was met een stand aanwezig en maakte bezoekers enthousiast voor bibliotheeksoftware Aura en de nieuwe leermodule Meer Leesplezier door Digitale Vaardigheden.

Met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 1.400 klanten, waaronder 85% van de middelbare scholen, vele honderden basisscholen en overige onderwijsinstellingen, is Aura Online de meest gebruikte bibliotheeksoftware in Nederland. “Het is mooi dat we het verhaal van Aura Online op de IPON hebben kunnen vertellen”, aldus Martiene Bertrams. “In twee dagen tijd hebben we heel veel mensen geïnformeerd over Aura Online en over onze missie om jongeren met meer plezier te laten lezen.”

Naast een stand op de drukbezochte beursvloer gaf Skillsdojo-oprichter Jeroen Storm een workshop over betekenisvol en samenhangend onderwijs. Daarin combineerde hij de kracht van leesbevordering met digitale vaardigheden. “Het is mijn missie om docenten te leren hoe hun onderwijs niet alleen kan aansluiten bij de belevingswereld van kinderen, maar ook vakken als taal en wereldoriëntatie naadloos kunt integreren met digitale geletterdheid”, aldus Jeroen over zijn workshop.

Aura Online en Skillsdojo zijn diensten van NBD Biblion.

IPON team

Team NBD Biblion op de IPON Beurs 2024