De afgelopen weken is er veel veranderd in de wereld. Zo ook in onze (boeken)wereld

Bij ons in Zoetermeer ook verlaten werkplekken, lege vergaderzalen en stille koffieruimtes; zo veel mogelijk collega’s werken vanuit huis. Zelfs de binderij en drukkerij hebben we stilgelegd om veiliger te kunnen werken. Inmiddels hebben we de productie alweer een paar weken hervat.

Bibliotheken zijn met van alles actief: telefonische spreekuren,  e-books, digitale voorleestassen, een digitaal taalhuis, hulp aan ouderen en afhaal- en bezorgbiebs. In een razend tempo is iedereen actief om het bibliotheekwerk op een nieuwe manier vorm te geven.

Zo ook bij NBD Biblion. Naast onze productiemedewerkers in Zoetermeer werken veel collega’s nog vanuit huis. Zij lezen thuis, beschrijven thuis en selecteren de titels vanuit huis. Zodat het werk niet stilvalt en we actuele titels kunnen blijven leveren. Daarnaast werken we aan extra nieuwe initiatieven om bibliotheken en scholen in deze tijd zo goed mogelijk te ondersteunen.

We openen juist nu in Zoetermeer onze eigen webinar-studio om vaker samen met jullie te kunnen werken aan onze innovatieprojecten. Ook is onze webshop uitgebreid met de campagnematerialen voor CPNB en kunnen we nu themalijsten creëren en aanbieden. Wil je hier meer over weten, binnenkort volgt hier een gratis webinar over! We hopen net als jullie dat 19 mei de bibliotheken weer open mogen, en in de tussentijd...

U heeft gekozen om cookies uit te schakelen. Om deze reden is YouTube content niet beschikbaar.

Klik hier om uw keuze aan te passen