Bestel vanaf nu campagnematerialen voor de leukste CPNB bibliotheekcampagnes!

De bestelperiode is van start! Tot en met 9 juni kun je via onze webshop geschenkboeken, affiches en andere promotiematerialen bestellen voor:

• Kinderboekenweek 2021
• Kinderjury 2022
• Boekenweek van Jongeren 2021
• De Nationale Voorleesdagen 2022
• Nederland Leest 2021
• Nederland Leest Junior 2021

Bekijk hier alle campagnematerialen van de CPNB campagnes op onze webshop

Kinderboekenweek: Hét leesfeest voor jong en oud in uw bibliotheek?

Afbeelding verwijderd.

Het grootste leesfeest voor kinderen en (groot)ouders, dat wilt u niet missen! Trakteer uw lezers op de populaire Kinderboekenweekkrant en inspireer voorlezers met de Voorleesgids. Met de kleurrijke promotiematerialen laat u zien hoe leuk lezen is!

Kinderjury: Geef jonge lezers een stem!

Afbeelding verwijderd.

De Kinderjury is dé lezersprijs van de Kinderboekenweek. Tijdens de leesweken lezen kinderen zoveel mogelijk boeken, om tijdens de Stemweek te kunnen bepalen wat zij het beste boek van het afgelopen jaar vinden. Met het promotiemateriaal van de Kinderjury maakt u van kinderen mondige boekenliefhebbers.

Boekenweek van Jongeren: Geef jongeren leesplezier cadeau

Afbeelding verwijderd.

Vanaf dit jaar bepalen jongeren zélf hoe hun Boekenweek eruitziet. Boekenweek voor Jongeren heet daarom voortaan: Boekenweek van Jongeren. Geef jongeren leesplezier cadeau: 3PAK met korte verhalen van Aimée de Jongh, Splinter Chabot en Khalid Boudou. U wint er niet alleen de jeugd mee maar ook de scholen: u pakt 10% marge op de verkoop van schoolpakketten!

De Nationale Voorleesdagen: Maak van kleintjes grote lezers

Afbeelding verwijderd.

Met voorlezen begint een leven lang leesplezier! Trakteer uw leden op de enige echte voorleesknuffel uit het Prentenboek van het Jaar Maar eerst ving ik een monster. Met het promotiemateriaal laat u eenvoudig zien dat jong en oud van harte welkom is.

Nederland Leest: Eén boek duizend gesprekken

Afbeelding verwijderd.

Tijdens Nederland leest 2021 staat het boek De wandelaar van Adriaan van Dis centraal. Deze bewogen roman van Adriaan van Dis is uw cadeau voor leden en bezoekers. Een boek dat uitnodigt tot gesprek. Doe mee met Nederland leest en sluit aan bij de maatschappelijke opgaven van de bibliotheek: leesbevordering, digitale inclusie en persoonlijke ontwikkeling.

Nederland Leest Junior: Eén boek, één klas

Afbeelding verwijderd.

De Junioreditie van Nederland Leest is een mooi moment om je als bibliotheek te profileren in het onderwijs. Dit jaar is Katvis van Tjibbe Veldkamp uw cadeau voor kinderen in groep 7 en 8 en vmbo-leerlingen in jaar 1 en 2. Bij het boek zitten ook twee digitale lessen.