Actie Het Nationale Voorleesboek

Nationale Voorleeslunch 2022

 

 

 

Bestel exclusieve verhalenbundel en ontvang twee gratis exemplaren!

Op vrijdag 7 oktober vindt de tiende editie van De Nationale Voorleeslunch plaats. Om dit jubileum te vieren, bundelt de Leescoalitie tien Voorleeslunchverhalen in een speciale uitgave voor bibliotheken.

In de afgelopen jaren schreven succesvolle auteurs als Jan Siebelink, Kees van Kooten en Mensje van Keulen een voorleesverhaal speciaal ter gelegenheid van Nationale Ouderendag. Op deze dag wordt door heel Nederland voorgelezen aan ouderen in bibliotheken en zorginstellingen. Voor de komende editie worden hier nog eens drie gloednieuwe verhalen aan toegevoegd, van Bart Chabot, Marion Bloem en Kader Abdolah.

Deze bundel met tien schitterende verhalen staan in ‘Het Nationale Voorleesboek’, dat exclusief door bibliotheken te bestellen is. Het is een gebonden editie. Bij iedere bestelling van een ingewerkt exemplaar ontvang je twee gratis, niet ingewerkte, exemplaren om uit delen aan zorginstellingen in je werkgebied. Een uitgelezen kans om de banden met deze instellingen aan te halen.

Natuurlijk is de bundel niet alleen in te zetten tijdens de Nationale Voorleeslunch. De verhalen zijn ook uitermate geschikt om voor te lezen aan een volwassen publiek tijdens andere gelegenheden. De verhalen in de bundel gaan over herkenbare onderwerpen en zijn speciaal geschreven om prettig voor te kunnen lezen.

Inhoud van dit pakket:

  • Eén ingewerkt uitleenexemplaar van ‘Het Nationale Voorleesboek’.
  • Twee, niet ingewerkte, handelsedities van ‘Het Nationale Voorleesboek’.

Bestel de verhalenbundel in onze webshop (exclusief voor bibliotheken).

Uiterste besteldatum: 9 augustus 2022
Er is een gelimiteerde voorraad gratis exemplaren, dus bestel snel want op = op!