NOT Beurs 2023
NOT NBDB

NBD Biblion is ook dit keer weer te vinden op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT), de grootste vakbeurs van de onderwijsbranche. Kom je langs bij de stand van NBD Biblion?

Meld je gratis aan

NOT 2023

24 t/m 28 januari 2023 Jaarbeurs Utrecht

NBD Biblion is ook dit keer weer te vinden op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling, de grootste vakbeurs van de onderwijsbranche. Kom je langs bij de stand van NBD Biblion? We vertellen je graag over het verbeteren van leesplezier en leesbevordering met Skillsdojo, de juiste collectie voor op school, de inrichting van de schoolbibliotheek met Aura Software en databanken. Want lezen begint met de juiste match.

Meld je gratis aan

NOT beurs 2023

Kom langs en win een boekenbudget van €100,-

Kom tijdens de NOT bij onze stand langs en maak elke dag kans op een boekenbudget ter waarde van €100,-!

 

Automatisch metadateren boeken
Skillsdojo

Skillsdojo

Hét platform voor de vaardigheden van de toekomst. Of je nu kinderen wil leren programmeren, apps of robots bouwen. Hier vind je alles wat je nodig hebt om leerlingen van vandaag klaar te stomen voor de skills van morgen.
Met Skillsdojo's inspirerende missies en kant en klare tools breng je simpel en snel vernieuwing in je bestaande les. Laat kinderen ontdekken, onderzoeken en maken! Iedereen kan aan de slag met zijn talent.

Weten hoe jij het in de klas kan toepassen? Schrijf je in voor een theatersessie op 25 of 27 januari van Skillsdojo.

Lees meer  Woensdag 25 jan Vrijdag 27 jan

Stem hier op Skillsdojo voor de innovatie award

Breng jouw stem uit op de onderwijsinnovatie die jij het allerbeste vindt en bepaal mede
wie de winnaar wordt van de publieksprijs van de NOT Innovatie Award 2023!

Stem nu

Boeken & Collectie

Boeken en collectie

We helpen je met inspiratie voor je school en mediatheekcollectie. Dit doen we onder andere met themalijsten en collectie advies. Ook helpen we scholen met het samenstellen van een startcollectie. Op de beurs vertellen we je er alles over. Hier kun je ook gelijk voelen hoe sterk en duurzaam een verstevigd boek is.

Lees meer

Aura

Online software voor elke schoolbibliotheek

Aura bibliotheeksoftware helpt je om jouw schoolbibliotheekcollectie online te beheren, up-to-date te houden, uit te lenen én op een aantrekkelijke manier toegankelijk te maken voor leerlingen en leerkrachten. Aura is geschikt voor alle scholen.

Kom naar NBD Biblion - hal 1 -A.034 - en krijg een demo en uitleg van de software en app.  

Lees meer

Aura Online Bibliotheek Software
Databanken

Databanken

De Databanken bevatten een schat aan waardevolle informatie. Leerlingen gebruiken de uittreksels en recensies voor bijvoorbeeld een boekverslag of mondeling. Op Literom vind je recensies en aanvullende informatie over boeken en schrijvers. De artikelen van de Uittrekselbank helpen hen te reflecteren op wat ze gelezen hebben. Zo kunnen leerlingen zich nog meer verdiepen in het boek en meer plezier beleven aan het lezen. Leerlingen kunnen de Databanken zowel op school als thuis gebruiken. Ideaal voor het maken van huiswerk.

Lees meer

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? De onderstaande contactpersonen helpen je graag verder. Ze kunnen je meer vertellen over onze producten en diensten en wat je kunt verwachten van de NOT Beurs 2023.

Skillsdojo:
info@skillsdojo.nl

Aura Online software:
info@aura.nl

Collectie diensten:
info@nbdbiblion.nl
 

Wil je meer weten?

Klik op de knop en schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en leer meer over het onderwerp van jouw interesse. Of blijf up to date over onze stand op de NOT Beurs hal 1 – A.034.

Schrijf me in voor de nieuwsbrief