Als bibliotheek meedoen met de boekenclub?

Leuk dat je interesse hebt in onze boekenclub! Als bibliotheek ben je natuurlijk ook welkom om het boekenclub-pakket aan te schaffen, houd er wel rekening mee dat het pakket is samengesteld voor het onderwijs. Dit houdt in dat de boeken in het pakket niet plank klaar gekoppeld zijn en dat er ook geen bestelsynchronisatie mogelijk is. Daarbij is in het pakket onze standaard onderwijskorting van 5% in plaats van de 25% die wij voor bibliotheken mogen hanteren. 

De materialen uit dit pakket bieden wij exclusief aan bij de verkoop van het boekenclub-pakket. Om de kosten voor scholen laag te houden verkopen we het boekenclub-pakket zonder winstoogmerk. We willen je daarom vragen deze pagina en materialen niet te delen met anderen. We hopen op je begrip! 

Boekenclub NBDbiblion

Boeken bestellen

De boeken uit het pakket kunnen via onze Webshop uiteraard wel los besteld worden. Op deze pagina hebben we ze voor je op een rijtje gezet. 

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken ze met je mee welk product of welke dienst bij je past.

Neem contact op